Međimurje Press
Policija

Detektivi spriječili provalu u vikendicu

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave međimurske u pokušaju počinjenja kaznenog djela teške krađe, spriječili su dvojicu muškaraca i jednu ženu

Jučer, 8. veljače u 13:25 sati nedaleko Gornjeg Kuršanca, u vikend naselju uz akumulacijsko jezero HE Čakovec, policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave međimurske u pokušaju počinjenja kaznenog djela teške krađe, spriječili su dvojicu muškaraca i jednu ženu.

Spomenuti trojac pokušao je provaliti u vikendicu, vlasništvo 65-godišnjaka, ali su ih u tome spriječili policijski službenici te uhiti i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Na vratima i prozoru vikendice prilikom pokušaja provale nastala je materijalna šteta koju je vlasnik procijenio na oko 300 eura.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se kako su 20-godišnjak, 44-godišnjak te 43-godišnjakinja, svi sa šireg područja grada Čakovca, počinili kazneno djelo teške te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja