Međimurje Press
Policija

Dnevna informacija PU međimurske za srijedu 26. srpnja 2023.

Uhićen mladi provalnik

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/lisice.jpg

Predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 18-godišnjakom s područja općine Mala Subotica  utvrđeno je da je počinio dvije teške krađe.

Tako je 26. srpnja 2023. godine oko 2 sati u Maloj Subotici, Glavnoj ulici pokušao provaliti u trgovinu tako da je nasilno napinjanjem otvorio ulazna vrata trgovine, ušao u unutrašnjost, ali je odustao od dovršenja kaznenog djela zbog uključenja alarma. Materijalna šteta utvrdit će se po dostavi odštetnog zahtjeva.

Nadalje taj je mladić tijekom noći s 30. na 31. kolovoza 2022. godine u Štefancu, u voćnjaku provalio u  vikend kuću tako da je podesnim predmetom razbio staklo prozora, ušao u unutrašnjost, gdje je u ispreturao stvari i iz hladnjaka ukrao hranu. Materijalna šteta s oštećenjem se procjenjuje na nekoliko stotina eura.

Mladić je uhićen, protiv njega se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Krađa iz pomoćne prostorije u Goričanu

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Krupan kadar 13.JPG

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina eura

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 25. na 26. srpnja 2023. godine u Goričanu, Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj je u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće ukrao novčanik s osobnim dokumentima i novcem.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina eura.

Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja