Međimurje Press
Policija

Info Policijske uprave međimurske za srijedu, 10. svibnja 2023. godine

U prometnoj nesreći ozlijeđeno dijete

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija3.jpg

Ozlijeđeno dijete vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno je u čakovečku bolnici, gdje mu je pružena medicinska pomoć, dok će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije

Jučer, 10. svibnja nešto prije 17 sati u Orehovici, na raskrižju Ulice grofa Feštetića i Vrtne ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete, vozač bicikla.

Upravljajući biciklom kolnikom Ulice grofa Feštetića te dolaskom do raskrižja ceste iste važnosti, dijete nije propustilo automobil koji je nailazio s njegove desne strane. Uslijed opisane situacije, prilikom kočenja došlo je do zanošenja neregistriranog osobnog automobila te potom i do udara stražnjim dijelom u bicikl. Nakon udara dijete je palo s bicikla na travnatu površinu.

Ozlijeđeno dijete vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno je u čakovečku bolnici, gdje mu je pružena medicinska pomoć, dok će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Neregistriranim osobnim automobilom, upravljao je 21-godišnjak bez položenog vozačkog ispita te je uhićen i priveden u Postaju prometne policije Čakovec.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama,  okrivljeni 21-godišnji vozač osobnog automobila, tijekom današnjeg dana bit će priveden na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel).

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja