Međimurje Press
Policija

Info Pu međimurske za srijedu, 13. rujna 2023. godine

Prilikom okretanja 48-godišnji vozač automobilom skliznuo u derivacijski kanal HE Dubrava

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Plovidba.JPG

Tijekom potonuća vozač se uspio izvući iz automobila te doplivati do obale

Jučer, 13. rujna oko 17:30 sati nedaleko Svete Marije, 48-godišnjak zbog neopreznog okretanja skliznuo je osobnim automobilom u derivacijski kanala HE Dubrava. Tijekom okretanja prednjim dijelom automobila približio se samom rubu nasipa nakon čega je došlo do nekontroliranog klizanja vozila niz nasip u derivacijski kanal, a potom je automobil potonuo na dno kanala. Na sreću, vozač se uspio neozlijeđen izvući iz vozila te doplivati do obale.

Mjesto događaja osigurali su pripadnici DVD-a Sveta Marija, dok je izvlačenje automobila predviđeno za danas (14. rujna) uz sudjelovanje pripadnika JVP-a Čakovec

Tijekom opisanog događaja nije došlo do onečišćenja vode u derivacijskom kanalu.

Dvojica mladića provalila u obiteljsku kuću u Držimurcu

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Krupan kadar 16.JPG

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe u pokušaju, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 19-godišnjak i 26- godišnjak, obojica sa šireg područja općine Mala Subotica, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Naime, sumnja se kako su u utorak, 29. kolovoza ove godine u večernjim satima provalili u obiteljsku kuću, vlasništvo 57-godišnjakinje te su potom u jednoj od prostorija ispreturali stvari, ali pritom nisu ništa ukrali.

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe u pokušaju, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja