medjimurjepress@gmail.com

Moj prijatelj policajac i ja u prometu

Četvrtak, 14. ožujka 2019. godine

POŽARI NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU

U požaru izgorio dio peradarnika

U četvrtak, 14. ožujka oko 4 sata, u Čakovcu, Preloškoj ulici, na farmi izbio je požara na jednom od ukupno četiri peradarnika, kada je nagorjelo krovište, slama te instalirana oprema za hranjenje i funkcioniranje peradarnika.

Izvršenim očevidom u prisutnosti inspektorice za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske utvrđeno je da je požar nastao uslijed tehničkog kvara na jednom od uređaja za zagrijavanje koji se nalazi na katu peradarnika, a koji je bio u funkciji. U peradarniku su se vršile završne pripreme za prihvat i tov slijedećeg turnusa pilića.

Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Najava provođenja preventivne akcije “Moj prijatelj policajac i ja u prometu”

Preventivna akcija “Moj prijatelj policajac i ja u prometu” provoditi će se od 18. ožujka do 15. travnja ove godine. Program rada sa djecom u šestoj godini života uz ostale zadatke predviđa usvajanje pravila prometne kulture te se iz istog razloga nastavlja suradnja sa Dječjim centrom Čakovec i drugim vrtićima na području Međimurske županije.

Akciju će najaviti i predstaviti u ponedjeljak, 18. ožujka u 10,30 sati u maloj Sali Policijske uprave međimurske, na redovnoj konferenciji za medije Irena Branović, policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu, Službe policije, Policijske uprave međimurske.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*