Međimurje Press
Policija

Policijski info za srijedu i četvrtak, 29. i 30. svibnja 2024. godine

Mladić (20) neovlašteno posjedovao 19,2 grama marihuane

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Marihuana 1.jpg

Protiv okrivljenog 20-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu

Jučer, 30. svibnja u 19:20 sati u Čakovcu, Ulici Dobriše Cesarića, 20-godišnji mladić neovlašteno je posjedovao drogu marihuanu.

Mladić je prilikom pregleda policijskim službenicima dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 19,2 grama te je potom priveden na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 20-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Krađa novca sa štanda za prodaju povrća

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Vozilo na brijegu iznad naselja krupan kadar.JPG

Materijalnu štetu 73-godišnji vlasnik procijenio je na više stotina eura

U srijedu, 29. svibnja oko 13 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost 73-godišnjeg vlasnika te iz otključane metalne kase ukrao novac. U trenutku krađe kasa se nalazila na drvenom štandu za prodaju povrća, smještenog uz južnu obilaznicu grada Čakovca. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na više stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja