Međimurje Press
Policija

Pozivamo građane da predlože lokacije na kojima žele da policija testira vozače na prisutnost alkohola i droge

Policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske u razdoblju od 17. do 23. lipnja pojačano će nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i/ili droga

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske u razdoblju od 17. do 23. lipnja ove godine pojačano će provoditi nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu. Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2024. godinu, a provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

Ujedno, u petak, 21. lipnja od 16 do 24 sata u suradnji s Policijskom upravom koprivničko-križevačkom provest će se ciljana akcija “Nadzor alkohola i droga”.

Mjesta na kojima će se provoditi alkotestiranje i testiranje vozača na prisutnost droga, mogu predložiti i građani. Pozivamo ih da u razdoblju od 4. do 11. lipnja ove godine dostave svoje prijedloge lokacija nadzora na adresu elektroničke pošte medjimurska@policija.hr.

U Šenkovcu provaljeno u obiteljsku kuću

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Jučer, 3. lipnja u prijepodnevnim satima u Šenkovcu, Jelenskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 51-godišnjaka, odakle je ukrao razni nakit i novac. Iznos materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja