Međimurje Press
Policija

Pozivamo građane da predlože lokacije na kojima žele da policija testira vozače na prisutnost alkohola i droge

Policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske u razdoblju od 17. do 23. lipnja pojačano će nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i/ili droga

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske u razdoblju od 17. do 23. lipnja ove godine pojačano će provoditi nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu. Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2024. godinu, a provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

Ujedno, u petak, 21. lipnja od 16 do 24 sata u suradnji s Policijskom upravom koprivničko-križevačkom provest će se ciljana akcija “Nadzor alkohola i droga”.

Mjesta na kojima će se provoditi alkotestiranje i testiranje vozača na prisutnost droga, mogu predložiti i građani. Pozivamo ih da u razdoblju od 4. do 11. lipnja ove godine dostave svoje prijedloge lokacija nadzora na adresu elektroničke pošte medjimurska@policija.hr.

U Šenkovcu provaljeno u obiteljsku kuću

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Jučer, 3. lipnja u prijepodnevnim satima u Šenkovcu, Jelenskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 51-godišnjaka, odakle je ukrao razni nakit i novac. Iznos materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja