Međimurje Press
Policija

Vijesti iz policije!

Dvojac osumnjičen za tešku krađu

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 21-godišnjakom s područja Grada Čakovca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Naime, sumnja se da su u noći s 23. na 24. travnja 2022. godine u poljskom predjelu zvanom „Prališće“, u blizini Strahoninca provalili u vikend kuću odakle su ukrali agregat za struju, plinsku bocu i druge predmete.

Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Najava preventivno-represivne akcije „Pojačani 24-satni nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu“  

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, u razdoblju od 4. do 10. svibnja 2022. godine sve policijske postaje Policijske uprave međimurske kroz redovnu službu će provoditi nadzor alkoholiziranosti i testiranje vozača na opojne droge u cestovnom prometu.

Ova akcija usklađena je s akcijama ROADPOL-a za 2022. godinu, a provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

Nadalje, unutar 24 sata od subote 7. svibnja od 7,00 sati do nedjelje, 8. svibnja 2022. godine do 7,00 sati, sve policijske postaje će provesti „Pojačani 24-satni nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu“.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja