Međimurje Press
Prenosimo

Tajne Međimurja – iznutra

DRUGI O NAMA

Vlasnici su kuću za odmor podigli sami, a briga za okoliš i očuvanje prirodnih resursa donijeli su joj prvi certifikat Ekolabel u Hrvatskoj za privatni smještaj

U Međimurju, na jednom od njegovih najviših vrhova (ili vršaka), Mohokosu, koji se donedavno i smatrao najvišom točkom Međimurja dok ga za jedan metar nije “prestigao” Cimermanov brijeg, smjestila se topla, drvena kuća za odmor Lina koja će dobro ugostiti svakoga tko traži odmor i želi uživati u prirodi.

Nalazi se u mjestu Pleškovec, dalje od prometnica, u zelenilu i s divnim pogledom na međimurske gorice, voćnjake i njive.

Kuća za odmor dio je obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, a vlasnici kuće i vaši domaćini, ljubazni ali ne nametljivi, veliki su ljubitelji prirode, životinja i života u skladu s prirodom, koji će vas dobro ugostiti, pobrinuti se da vam ništa ne nedostaje i uputiti vas u sve tajne ovoga kraja.

Kuću za odmor podigli su sami, a briga za okoliš i očuvanje prirodnih resursa donijeli su joj prvi certifikat Ekolabel u Hrvatskoj za privatni smještaj, koji znači garanciju kvalitete usluge i proizvoda.

Savršen spoj modernog i tradicionalnog koji nudi ova kuća za odmor, odgovarat će i najzahtjevnijim ukusima. Iznajmljuje se za 278 eura/noć, što i nije mnogo s obzirom na to što sve nudi.

Uz kuhinju i dnevni boravak, kupaonice te tri spavaće sobe u kojima se može smjestiti do 9 osoba, kuća ima saunu, vrt i terasu za uživanje u svako doba dana, a tu je i roštilj, besplatan WiFi i privatno parkiralište.

Domaćini će vam rado poslužiti i doručak, prirediti vam pravu gurmansku radionicu na kojoj ćete naučiti slagati ukusne i zdrave obroke, ili će vam skuhati međimurski seljački obrok od domaćih eko namirnica iz vrta i dostaviti vam ga na prag kuće. Ekohedonizam, reklo bi se.

U blizini možete posjetiti Ekomuzej “Međimurje malo”vinarije i restorane s autohtonim jelima, uskočiti u Hop on Hop off Bus Međimurje, ili provesti dan na kupanju u Termama Sveti Martin.

Domaćini će vam rado pomoći i u kreiranju izleta savjetima što vidjeti, a ponudit će vam i bicikle na kojima ćete možda najbolje upoznati okolicu.

I da ne napustite imanje, možete se razgibati i opustiti u šetnji ekošljivikom, a volite li više daljine, krenite u obilazak Međimurskog planinarskog puta i uživajte u vidicima na lijepo zeleno Međimurje.

Izvor:https://punkufer.dnevnik.hr/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja