Međimurje Press
Vijesti

Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Međimurske županije ušle u HRcity obitelj!

Dana 13. listopada 2022. godine u Čakovcu, dvorana J.J.Strossmayera 9., za sve članove Središnjeg odbor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata PMŽ, te stradalničke i braniteljske udruge iz Domovinskog rata Međimurske županije, održano je predavanje gdje je predstavljen HRcity sustav i način njegovog korištenja. Predavanje je održao dr.sc. Bruno Trstenjak, začetnik HRcity projekta.

Naime, od prošlog mjeseca, HRcity omogućio je svim udrugama na području Republike Hrvatske da besplatno koriste ovu aplikaciji i platformu. Provedena je digitalizacija rada udruga, čime će se ostvariti bolja povezanost udruga, njihovih članova s građanima njihove lokalne zajednice.

Sve Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rada na području Međimurske županije uvedene su u sustav te prve u Hrvatskoj dobile mogućnost besplatnog korištenja HRcity sustav za svoje aktivnosti. Digitalizacija rada, omogućit će udrugama objavljivanje informacija o njihovim aktivnosti, objavu raznih dokumenata, vođenje evidencije o članstvu i mnogo više.

Predavanje je prošlo u pozitivnom ozračju, gdje se članovima udruga prezentirala sama HRcity mobilna aplikacija, način njezine upotrebe te odgovaralo na razna pitanja nazočnih. Od sljedećeg tjedna, svi članovi udruga moći će početi aktivno koristiti HRcity mobilnu aplikaciju, a građani će moći pratiti njihov rad. Dogovorena je daljnja suradnja udruga s HRcity zajednicom.

Foto: S. Horvat, D. Tkalec

Tajnik podružnice

Dražen Tkalec, struč.spec.ing.admin.chris

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja