Međimurje Press
Zdravlje

Informacija iz Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije!

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 149 uzoraka od čega je evidentirano 118 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 79,1% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 12 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija prijavljen je 4 pozitivnih slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 490. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 131 025 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 21 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 3 pacijenta, otpušteno je 9 osoba. Preminula je 1 osoba, ženska osoba stara 68 godina.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

(mž)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja