Međimurje Press
Općine

Općina Mala Subotica poziva poduzetnike, obrtnike, udruge i obiteljska gospodarstva…

MEĐIMURSKA ŠKRINJICA

Općina Mala Subotica poziva poduzetnike, obrtnike, udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se predstave na zajedničkom izložbenom prostoru na  “Međimurskoj škrinjici”, sajmu međimurskog blaga, kulture i običaja koji će se održati na Mesapu u Nedelišću.

Povodom 30.obljetnice konstituiranja Međimurske županije i  17 međimurskih općina kao jedinica lokalne samouprave (ostale su osnovane kasnijih godina) Mesap Nedelišće, u suradnji s Međimurskom županijom i Općinom Nedelišće, 24. i  25. lipnja 2023. godine organizira Sajam međimurskog blaga, kulture i običaja ,,Međimurska Škrinjica”. Radi se o svojevrsnoj prezentaciji najboljega što Međimurje može ponuditi u svim segmentima djelovanja od gospodarstva do kulturno-umjetničkog stvaralaštva.

Sve troškove izložbenog prostora snosi općina. Standardni štandovi su veličine 12m2 (dubine 3 i širine 4 metra). Sve zainteresirane za izlaganje svojih proizvoda i usluga, pozivamo da se jave najkasnije do 09. lipnja 2023. godine u Općinu Mala Subotica na e-mail adresu opcina@opcina-mala-subotica.hr ili na broj telefona 040/631-700

(Općina Mala Subotica)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja