Međimurje Press
Općina Nedelišće

Načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak priredio svečani prijem za Mažoretkinje Nedelišća

Prisjetimo se da je početkom svibnja u u organizaciji Mažoretkinja Nedelišća i Mažoret saveza Hrvatske u Toplicama Sveti Martin održano Državno prvenstvo mažoretkinja Republike Hrvatske i 2. Kup nacija na kojem su Nedelišćanke osvojile medalje u čak 6 kategorija državnog prvenstva i 2 kategorije kupa nacija. 

Svečani prijem organiziran je u konferencijskoj dvorani MESAP-a za sve osvajačice medalja i to za brončane starije kadetkinje čija je trenerica Ana Šegović, srebrne juniorke koje trenira Hana Novak te za brončane seniorke koje vodi Lucija Novak. Na prijemu su također istaknuti uspjesi juniorskog dua Nike Podvezanec i Anje Šnajcer koje su obranile titulu prošlogodišnjih prvakinja, zatim brončanog juniorskog sola Mie Krizman te seniorke Ume Kirić koja je postala prvakinja Državnog prvenstva u solo kategoriji.

Mažoretkinje je prigodnim riječima pozdravio načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak koji je čestitao na rezultatima i organizaciji prvenstva te zahvalio na dosadašnjem trudu i zalaganju u promociji Nedelišća, a čestitkama se pridružio i zamjenik načelnika Općine Nedelišće Zlatko Marciuš. Predsjednica Udruge mažoretkinja Nedelišća Vedrana Radmanić zahvalila je na prijemu te se nadovezala da su mažoretkinje sa svojim trenericama odličnim rezultatima opravdale cijeli trud oko zahtjevne organizacije natjecanja te je na njih izuzetno ponosna. Na kraju prijema trenericama su uručeni buketi svijeća, a cure su se počastile i tortom iznenađenja.

Mažoretkinje Nedelišća ovim se putem zahvaljuju svim sponzorima i donatorima koji su omogućili da se Državno prvenstvo i Kup nacija održi, a to su u prvom redu Općina Nedelišće, zatim TZ Međimurske županije, TZO Nedelišće, TZO Sveti Martin na Muri, Međimurje-plin d.o.o., Međimurske vode d.o.o., Termo-klima d.o.o., Centrometal d.o.o., Solektra d.o.o., PANEX tim d.o.o., Promming d.o.o., AP Rusak, Konplast d.o.o., Clab d.o.o., AC Cekin d.o.o., Polanec j.d.o.o., Autoprijevoznik Marciuš, Instalacije Šegović d.o.o., Kometa d.o.o., AC Jasenović, ZTR Tamposit, Radio 1, Letis d.o.o., Multipro d.o.o., LAG Međimurski doli i bregi, Pizzeria ŠUT;, Motoreni d.o.o. i NED – KOM d.o.o. Organizatori se zahvaljuju i Termama Sveti Martin na kompletnoj logističkoj podršci.

Nives Božić, mag. pol.

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja