Međimurje Press
Općine

[Općina Strahoninec] Visina božićnice za sve umirovljenike te osobe starije od 75 godina iznosi 200,00 kuna!

Povodom nadolazećih blagdana ove će godine Općina Strahoninec isplatiti jednokratne novčane naknade, božićnice, svim umirovljenicima te osobama starijim od 75 godina s prebivalištem na području općine. Ovim povodom želim svim umirovljenicima čestit i miran Božić i božićne blagdane te puno sreće i zdravlja u novoj 2023. godini – poručio je općinski načelnik Franjo Lehkec.

Umirovljenici koji ostvaruju pravo na božićnicu su korisnici starosnih, prijevremenih starosnih, obiteljskih mirovina i korisnici invalidskih mirovina zbog opće nesposobnosti za rad i profesionalne nesposobnosti za rad, a koji nisu u radnom odnosu.

Općina Strahoninec poziva sve svoje umirovljenike da u Jedinstveni upravni odjel dostave Rješenje o mirovini ili Odrezak mirovine ili Člansku iskaznicu Udruge umirovljenika, broj računa u banci radi isplate te osobnu iskaznicu. Ukoliko netko od umirovljenika nije u mogućnosti sam donijeti dokumente isto mogu učiniti članovi obitelji, poslati na e-mail info@strahoninec.hr ili poslati poštom.

Visina božićnice za sve umirovljenike te osobe starije od 75 godina iznosi 200,00 kuna. Zahtjevi se podnose od 29.11.2022. do 15. prosinca 2022. godine.

(Silvija Žižek)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja