Međimurje Press
Glazba

Prljavci, Prljavci i koncert kakav se rijetko viđa u Varaždinu!

Od dva Prljava kazališta, ono ‘prljavije’, samoprozvano prljavije, objavilo je prvi singl “Svemirski tobogan” čime su napokon dali odgovor na pitanje – kako to prljavije kazalište zvuči. Da se prisjetimo, bubnjar i manager Prljavaca koji je tužio i napustio Prljavce je oformio nove Prljavce. Tihomir Fileš pozvao je prvog pjevača Prljavaca, Davorina Bogovića, a bend je zaokružio gitarist Alen Kraljić, koji je režirao i videospot za prvi singl. Kako sve izgleda? Uz dužno štovanje ljudima iza kojih je velika ostavština, ovo slabo izgleda i jednako slabo zvuči, ali čini se da to neće usporiti ovu zavrzlamu oko dva benda s istim imenom. U međuvremenu su i drugi Prljavci objavili novi singl, ali ostanimo na “Svemirskom toboganu” koji je ovdje.

Koncert tjedna dogodio se u Varaždinu, koncert kakav se rijetko viđa u Varaždinu

Škotski plesni indie rokeri Franz Ferdinand, bend je koji voli zaći u naše krajeve, odnosno naši promotori znaju kako je omjer interesa publike i cijene idealan, a poslužio je i kao idealan pr potez TZ Varaždin koji su ga stavili besplatno i tako osigurali daleko više ljudi, ali i medijske pažnje. Sam gig je kao i uvijek jako dobar, no svježa slovenska pop rock senzacija Joker Out je privukla i najmlađe fanove koji su nadglasali glavne zvijezde večeri. Izvještaj je ovdje.

Ariana Grande nastavila niz zvijezdi koje napuštaju Scootera

Scooter Braun, manager koji je “izmislio” Justina Biebera, vremenom je potpisao niz najvećih pop zvijezdi, kao i osmislio niz drugih biznisa iz vezanog svijeta, počeo se urušavati. Barem što se tiče ovog najistaknutijeg dijela posla, zastupanja najvećih pop zvijezdi. Nakon ‘beefa’ s Taylor Swift, što je vrlo vjerojatno i velik dio razloga zašto je došlo do ovoga, napustila ga je Ariana Grande s kojom već 10 godina surađuje, i to nedugo nakon što ga je napustila i Demi Lovato, a to su napravila i imena koja nisu poznata našoj javnosti pa se nećemo zamarati time. A kako kažu naši tabloidi, ne zamara se ni Scooter dok se henga s Jeffom Bezosom po Dubrovniku. Thank you, next.

Roger Waters nastavlja uzburkivati vode Floyda

Waters je objavio novi remake. Ovaj put je to pjesma “Time” i druga je to objavljena prerađena pjesma koja će se naći na albumu prerađenih pjesama kultnog Pink Floyd albuma “The Dark Side Of The Moon” koji ove godine puni pedeset godina. Album je to koji je više manje Waters sam i napisao i drži kako onda treba imati i njegovu samostalnu verziju koja izlazi 6. listopada pod nazivom “The Dark Side Of The Moon Redux”. Poslušaj remake.

Preostali albumi koji nas očekuju do kraja 2023.

Složili smo listu albuma koji se iščekuju do kraja tekuće godine, ili barem postoji hype oko njih. Lista uključuje i domaće, regionalni i strane, a ovaj put su uključena reizdanja koja kolekcionarima znače mnogo više. Ovdje je cijela lista.

fanclub za partnerske koncerte: 

nemanja, 21.9., Peti Kupe, Zagreb
Još 1 ulaznica s 20% popusta

Paraf + GRČ + Eksodus, 23.9., Boogaloo, Zagreb
Još 10 ulaznica s 20% popusta

Senidah, 30.9.Boogaloo, Zagreb
Još 6 ulaznica s 20% popusta

Bryan Adams, 13.12., Arena Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta RASPRODANO

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub

Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

nakon deset godina, prvi muzika.hr koncert: vraćanje yammata, odnosno lansiranje ljiljka!

ljiljak25: yammat, headonest, 12.10. @ peti kupe zgb – sredi ulaznicu dok ih ima.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja