Međimurje Press
Glazba

Uoči Valentinova klapa Partenca predstavlja pjesmu “Srićo”

Ljubav kao inspiracija
Stihove pjesme “Srićo” klape Partenca napisao je Jerko Livačić, član klape. “Naš Jerko uvijek je inspiriran ljubavlju, a bio je vođen i idejom o često odabranim pjesmama za prvi ples na vjenčanjima”poručila je klapa o pjesmi. Za glazbu je zaslužan Mislav Biočina dok aranžman potpisuje Eduard Botrić.

Augustin Tino Bilandžić inspiraciju iza pjesme satkao je u spot. Hrvatska misica Ivona Vuković, koja se pojavila i u prošlom spotom “Judi moji“, očarala je pojavom i ovog puta.

Objaviti ovo prije Dana zaljubljenih bio nam je primarni cilj, a sve kako bi pjevajući ove stihove pomogli ljudima da čuvaju ili pronađu osobu koju istinski vole”poručili su članovi Partence i za kraj dodali: “Zapjevajte skupa s nama voljenoj osobi ‘da te nima ja bi ljubav prosija’ i osjetit ćete sigurno svo bogatstvo življenja u ljubavi.

Savršen put do svakog srca je upravo pjesma. To dobro zna i splitska klapa Partenca koja u mjesecu ljubavi predstavlja pjesmu i spot “Srićo” uz poruku: “Neka vam spot i ova pjesma ‘Srićo’ pomognu da još više volite!”
Slušajte i uživajte 🎶

📷 Fotografija: Augustin Tino Bilandžić

Scardona

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja