Međimurje Press
Grad Prelog

U subotu, 3. lipnja, Prelogom je prošla karavana oldtimer vozila, automobila i traktora iz Slovenije i Hrvatske. Radilo se o gostima iz Slovenije, iz mjesta Dornava, a njihovi domaćini u Međimurskoj županiji bili su članovi Oldtimer kluba „Međimurje“. Subotnji dan proveli su na Marini Prelog, gdje je njihov domaćin bila savjetnica za turizam gradonačelnika Grada Preloga Sandra Herman, a i gradonačelnik je pozdravio goste Preloga. Akumulacijskim jezerom Hidroelektrane Dubrava provezli su ih članovi Nautičkog kluba Labud iz Preloga, a svi posjetitelji Preloga ostali su oduševljeni viđenim te najavili povratak u Međimurje i posebno u Prelog. prošla Prelogom i posjetila Marinu Prelog

U subotu, 3. lipnja, Prelogom je prošla karavana oldtimer vozila, automobila i traktora iz Slovenije i Hrvatske. Radilo se o gostima iz Slovenije, iz mjesta Dornava, a njihovi domaćini u Međimurskoj županiji bili su članovi Oldtimer kluba „Međimurje“.

Subotnji dan proveli su na Marini Prelog, gdje je njihov domaćin bila savjetnica za turizam gradonačelnika Grada Preloga Sandra Herman, a i gradonačelnik je pozdravio goste Preloga. Akumulacijskim jezerom Hidroelektrane Dubrava provezli su ih članovi Nautičkog kluba Labud iz Preloga, a svi posjetitelji Preloga ostali su oduševljeni viđenim te najavili povratak u Međimurje i posebno u Prelog.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja