Međimurje Press
Izložbe

Izložba radova polaznika sekcije Likovnog udruženja Čakovec

Već sedamnaest godina Likovno udruženje Čakovec organizira ovaj način edukacije djece u likovnom smislu i proširivanju njihovog znanja o slikanju te na kraju školske godine zaokružuje edukaciju izložbom nastalih radova. Rad u našim radionicama poboljšava socijalne vještine, potiče djecu na kreativno razmišljanje i izražavanje, razvijanje mašte, osjećaj za prostor, ravnotežu i sklad likovnih elemenata, pomaže pravilnom razvoju fine motorike, skladnih pokreta ruku, razvija se osjećaj za lijepo, pobuđuje dječju maštu i potiče na stvaralaštvo. Kroz razne vidove dječjeg stvaralaštva koje radimo proširuje se i obogaćuje dječji rječnik, potiču se njihove pozitivne emocije, radost te osjećaj za lijepo. Vjerujemo da je vrlo zanimljivo vidjeti kako su djeca različite dobi odradila različite teme, koristeći različite tehnike.

“Artelje” je ove godine polazilo preko stotinjak djece u Čakovcu, Prelogu i Varaždinu, te će njihovi odabrani radovi biti izloženi na uvid javnosti.

Predavači su Marina Mrazović, Andrea Matić, Viktorija Balog, Mirna Žerjav, Maja Šarec Dvorski, Sara Sabol, Veljko Posavec i voditelj „Arteljea“ Toni Fažon .

Izložba radova polaznika sekcije Likovnog udruženja Čakovec “ Artelje – škole crtanja i slikanja “. Izložba se otvara 15.6.2024. u 10 sati u zgradi Scheier,  a otvorena je za posjetitelje do 20.6.2024.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja