Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

[POU Čakovec] Paint ‘n’ Sip – Priprema, pozor, slikaj! Uz koktel! U mraku!

Radionice Paint ‘n’ Sip Pučkog otvorenog učilišta Čakovec savršeno spajaju umijeće pripreme koktela s kreativnim izražavanjem kroz slikanje, o čemu svjedoče sudionice prošlotjedne radionice. Ta se radionica održala pod maskama, u ugodno zamračenom ambijentu, koristeći boje koje svijetle u mraku. U petak, 9. veljače, naši stručni voditelji Goran Žižek te Rusa Trajkova, zajedno s polaznicama radionice, prigodno su se maskirali u duhu fašnika. Da bi atmosfera ostala magična, prigušili smo svjetla i, nakon što smo izradili koktele, prionuli slikanju koristeći boje koje svijetle u mraku. Kako nam je bilo na ovom magičnom kreativnom i umjetničkom putovanju, možete vidjeti u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=MV_0GzEjBGU

Radionica Paint ‘n’ Sip održava se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, u prostorijama Učilišta na adresi Kralja Tomislava 52, Čakovec. Na radionici, pod stručnim vodstvom mentora i učitelja ugostiteljskog posluživanja, Gorana Žižeka, naučit ćete pripremati koktel i imati priliku čuti predavanje o osnovama pripreme koktela. Potom slijedi kratko predavanje o tehnikama slikanja i upoznavanje sa slikarskim priborom, pod vodstvom likovne i grafičke umjetnice, Ruse Trajkove. U opuštenoj atmosferi, sami ćete naslikati sliku i otkriti umjetnika u sebi! Prethodno slikarsko iskustvo nije potrebno, a tijekom slikanja imat ćete stručno vodstvo. Po završetku radionice, ponijet ćete sa sobom izrađenu sliku i skriptu o osnovama pripreme koktela s receptom za koktele izrađene na radionici. Trajanje radionice je 3-3,5 sata, a cijena je 30 eura po sudioniku.

Fotografije prethodnih radionica, kao i informacije o načinu prijave, možete pronaći na https://pou-cakovec.hr/obrazovanje-odraslih/ostali-obrazovni-programi/radionica-paint-n-sip/.

Informacije i upisi na 040/395-236 ili  Info@pou-cakovec.hr Požurite s prijavama! Broj mjesta je ograničen!

POU Čakovec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja