Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Tečaj heklanja u ritmu Rim Tim Tagi Dima s Mary story

Pučko otvoreno učilište Čakovec s ponosom najavljuje novi tečaj heklanja pod nazivom “Tečaj heklanja u ritmu Rim Tim Tagi Dima”. Ovaj jedinstveni tečaj pruža savršenu priliku za sve koji žele otkriti čaroliju heklanja i upoznati se s ovom tradicionalnom vještinom koja se prenosi s generacije na generaciju.

Tečaj je idealan za početnike, ali i za one koji žele usavršiti svoje vještine heklanja. Pod vodstvom iskusne instruktorice Marijane Haman, polaznici će imati priliku naučiti osnove heklanja i razviti svoje vještine kroz dva susreta, svaki u trajanju od 2 sata.

Svi materijali potrebni za heklanje bit će osigurani i uključeni u cijenu tečaja. Osim radnih materijala, svaki polaznik će dobiti i crnu majicu na koju može pričvrstiti svoj heklani motiv ili uzorak, čime će svoje novo znanje moći odmah primijeniti u praksi.

Pridružite nam se i oslobodite svoju kreativnost kroz heklanje, stvarajući ne samo prekrasne predmete, već i trajne uspomene. Upisi su otvoreni, a broj mjesta je ograničen kako bi se osigurala kvaliteta i individualni pristup svakom polazniku.

Za više informacija i prijave posjetite stranicu tečaja ili nas kontaktirajte direktno u Pučkom otvorenom učilištu Čakovec, telefonski na 040 395 236 ili emailom info@pou-cakovec.hr.

Veselimo se vašem sudjelovanju i zajedničkom stvaranju u ritmu Rim Tim Tagi Dima!

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja