Međimurje Press
Udruge

“Osnovnoškolci i srednjoškolci, možete osvojiti 20 €”

Sredina je godine, a u udruzi Mlada pera definirali su sve za ovu godinu: sve natječaje, sve nagrade, sve promocije!

1. lipnja započinje posljednji literarni natječaj ove godine. Pod pokroviteljstvom Međimurske županije započet će natječaj Moja priča iz Međimurja na kojem mogu sudjelovati osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele Hrvatske, a njihovi radovi moraju biti vezani uz Međimurje. Najbolji će ponijeti titulu Literarnog ambasadora Međimurja, a 10 najboljih osvojiti i 20€ novčane nagrade! Sve detalje možete saznati na linku https://www.mlada-pera.medjimurje.info/2023-2/moja-prica-iz-medimurja/!

Kako bi imali jednu neprekinutu aktivnost vezanu uz Međimurje natječaj A najkutak Međimurja je… produžili su do 31.05.2023. 10 najkreativnijih osvajaju titulu Otkrivača Najkutka Međimurja što će svaki pobjednik dobiti ovjekovječeno na plaketi pod sponzorstvom Eko Međimurja.

Otkrivači Najkutka bit će proglašeni do kraja ove školske godine, a plakete će im biti uručene na promociji zbornika gdje će im biti uručen i primjerak zbornika u koji ulaze njihovi radovi. Znači još imate vremena da se uključite!

Primanje radova za natječaj Neka bude što deblja jer je plod našeg podneblja skraćeno je za dva tjedna i bit će do 15.10.2023. godine kako bi nesmetano, bez vremenskih škripaca mogli tiskati zbornik i organizirati njegovu promociju uz podršku Općine Nedelišće, Općine Mala Subotica, Općine Sveti Juraj na Bregu i Općine Štrigova. Na promociju zbornika bit će pozvani svi autori uvršteni u zbornik pa se u udruzi nadaju da će se oni koji to mogu i odazvati te jednom lijepom druženju. Naravno, o vremenu i mjestu promocije bit ćete obaviješteni na vrijeme.

Gorkić Taradi

predsjednik udruge Mlada pera

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja