Međimurje Press
Političke stranke

Poziv međimurskih SDP-ovaca

Želimo predsjednika koji će državne interese stavljati na prvo mjesto

Kao i uoči prvog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske održanog prije dva tjedna, međimurski SDP-ovci pozvali su birače da 5. siječnja izađu na birališta. Predsjednici županijske i gradske organizacije SDP-a te zamjenici predsjednika županijskog SDP-a Mladen Novak, Mario Medved, Stjepan Kovač i Anđelko Nagrajsalović, međimurske su birače pozvali da u nedjelju zaokruže Zorana Milanovića, kandidata SDP-a i još 12 stranaka.

Milanović je kandidat koji je u dosadašnjem tijeku kampanje pokazao da će, kad postane hrvatski predsjednik, znati štititi državne interese, interese svih skupina u društvu, ali i zagovarati i braniti prava svih građana. Za razliku od svoje protukandidatkinje, tijekom svoje političke karijere nikad osobne interese nije stavljao ispred interesa države, a tako će raditi i kad pobijedi na izborima. U kampanji se pokazalo da Kolinda Grabar Kitarović ne samo da nije dorasla funkciji koju trenutno obnaša, već i da odabirom društva u kojem se kreće, štiti lopovluk, korupciju, nepotizam, nesposobnost i neznanje.

Posebna je priča njezino nepoznavanje osnova politike i ekonomije, rekli su međimurski SDP-ovci, naglasivši da je pozitivno što su birači u ovoj kampanji vidjeli kakva je osoba predstavljala Hrvatsku u proteklih pet godina. Glasovi zahvaljujući kojima je Milanović pobijedio u prvom krugu, pokazuju da većina građana želi predsjednika koji će dostojno predstavljati Hrvatsku, štititi njezine interese te koji će svojim znanjem i iskustvom pridonijeti napretku svih njenih stanovnika.

Stoga, poručili su Novak, Medved, Kovač i Nagrajsalović, izađite u nedjelju na izbore, zaokružite broj 1 na glasačkom listiću čime glasate za otvorenu, modernu i progresivnu Hrvatsku i predsjednika koji neće dijeliti, već zagovarati prava svih građana!

SDP Međimurske županije

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja