Međimurje Press
Showtime

CASTING ZA MISS BEAUTY U VARAŽDINU

Prvi Casting Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije dana 18.11.2023. s početkom u 13 h u hotelu Turist-Varaždin u organizaciji  novih direktorica Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah.

Na Casting se prijavilo oko 50-ak djevojaka što je nikad prije viđeno za ove prostore.

Namjera im je organizirati prestižan, high class izbor VARAŽDINSKE I MEĐIMURSKE ŽUPANIJE krajem ožujka 2024. s 20 kandidatkinja, uz bogat glazbeni program poznatih glazbenika i voditelja programa.

Želimo napomenuti da je Brankica Capan Vučić – diplomirana modna managerica ove godine već uspješno organizirala IZBOR MISS BEAUTY ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE u Esplanade hotelu koji je kotirao kao najviši rang organizacije i najbolje izvedbe jednog izbora ljepote. A upravo to želimo pružiti Varaždinskoj i Međimurskoj županiji.

Kratki prilog Izbora Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije 2023 u Esplanadi.

https://youtu.be/JxVJGDZ0UM4?si=4xHhVrEOxV4YEwUK

IZBOR MISS BEAUTY je respektabilni izbor u kojem su diljem Hrvatske, a po županijama izabrane najljepše djevojke koje osvajaju pravo nastupiti na finalnom izboru gdje se bira najljepša od najljepših koja će osvojiti titulu MISS BEAUTY HRVATSKA.

Vivian Vučić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja