Međimurje Press
IT

AppGallery lansira kultnu RPG igru Epic Seven, a sve igrače očekuju brojna iznenađenja

Huawei je u svoju AppGallery trgovinu uvrstio legendarnu mobilnu RPG igru Epic Seven koja je sada dostupna milijunima korisnika mobilnih uređaja i tableta u Europi i diljem svijeta.

Igra je dostupna i korisnicima drugih pametnih telefona[1], a svi igrači ostvaruju pravo na 50% popusta na kupon koji im omogućuje kupnju raznih paketa unutar igre, uključujući i početni paket s povratom od 15% bodova te niz drugih paketa dostupnih tijekom napretka u igri.

 

Epic Seven je izgradio kult sljedbenika, postavši globalni fenomen među Hero Collecting RPG igrama poznatijim po imenu gachas. Cilj igre je sakupiti što veći broj bodova kako bi mogli napredovati te okupiti vojsku heroja za borbu protiv Archdemona koji želi uništiti sedmi svijet. Igrači vode svoje likove kroz glavnu priču te kroz vlastite sporedne priče kako bi razvili njihove sposobnosti i posebne vještine za borbu s drugim likovima.

Igra se smatra jednom od najljepše kreiranih mobilnih igara novijeg doba, s jedinstvenim kinematografskim animacijama i posebnim umjetničkim stilom koji stvara potpuno anime iskustvo, a često se uspoređuje s gledanjem visokobudžetnog animea, uz dodatak mogućnosti aktivnog sudjelovanja u igri i stvaranju vlastite priče.

Epic Seven čak ima i vlastitu wiki stranicu za podršku koju moderiraju korisnici, a igračima služi da na najbolji način iskoriste sofisticirane i bogate priče, nauče o jakim likovima, borbenim sekvencama u PvP dvobojima te pročitaju o raznim strategijama igranja.

AppGallery tim sastavljen je prvenstveno od igrača, što objašnjava našu snažnu povezanost s publikom. Kao takvi, oduševljeni smo lansiranje Epic Sevena, kako zbog prilike da nastavimo oduševljavati naše ključne korisnike, tako i zbog nas samih kao obožavatelja impresivnih saga u manga stilu, punih čarobnih animacija, ekstravagantnih likova i neviđenih izazovnih avantura punih protivnika. Nadamo se da će svi korisnici naše AppGallery trgovine jednako zabaviti ovom igrom kao i mi. A kako bismo još više zasladili lansiranje, svim igračima koji igri pristupaju putem AppGallery trgovine na svojim pametnim telefonima, osigurali smo ekskluzivne ponude“, rekao je Jaime Goznalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa u Europi.

Igra je besplatna, a broji više od 15 milijuna preuzimanja od siječnja 2023. Razvila ju je Super Creative, a objavila tvrtka Smilegate, izdavač videoigara iz Južne Koreje.

O Huawei AppGallery

AppGallery je službena platforma za distribucija aplikacija za Huawei uređaje koja se može pohvaliti zbirkom od 18 kategorija aplikacija s vrhunskim sadržajem dostupnim na globalnoj razini. Putem AppGallery trgovine osigurava se da se aplikacije mogu besprijekorno koristiti na svim pametnim uređajima u svim scenarijima bilo gdje i bilo kada, bez ugrožavanja sigurnosti korisnika. Kao jedna od tri najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija, AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u kategorijama uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, društvene medije, financije, zabavu i druge. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s preko 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera.

AppGallery možete posjetiti na: https://appgallery.huawei.com/Featured

O Smilegate

Smilegate je tvrtka koja razvija i objavljuje PC i mobilne igre i ima široku bazu obožavatelja na raznim tržištima, uključujući Koreju, Kinu, Južnu Ameriku, Europu i Bliski Istok, s naslovnima visoke IP snage kao što su Lost Ark, Epic Seven i Crossfire. Igra Epic Seven ubrzo je postala globalni hit, s 14,86 milijuna kumulativnih preuzimanja od siječnja 2023.

[1] Za potpuno impresivno iskustvo AppGallery trgovine, korisnici drugih mobilnih brendova prvo moraju preuzeti AppGallery i HMS core aplikacije iz svoje zadane trgovina aplikacija, a zatim se registrirati na AppGallery putem vlastitog Huawei ID.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja