Međimurje Press
Moda

Infinity runway powered by Chix oduševio

Infinitiy runway powered by Chix doživio je svoje prvo izdanje u Solinu u Hotelu President ovoga (27.01.2024.) vikenda. U koštac organizacije uhvatili su se novinar Nove TV Hrvoje Krolo i njegova zaručnica manekenka Valentina Đurić iza koje je 15 godina intenzivnog rada na svim svjetskim tjednima mode. Odlučili su se zajedničkim snagama dovesti modnu bajku u Dalmaciju.

„Ideja o samom projektu tinjala je u meni već dvije godine, ali zbog poslovnih obveza trebalo je pričekati pravi trenutak. Organizacija je bila jako zahtijevana i iscrpna ponajviše zbog toga što sam u to vrijeme radila u Turskoj, tako da zbog  vremenske razlike sve je bilo malo otežano, pa smo Hrvoje i ja trebali sve dobro isplanirati. Ali to je sada iza nas. Sretna sam što su nas podržali ponajbolji hrvatski dizajneri i brandovi i time ukazali svoje povjerenje u cjelokupni projekt. Možemo samo najaviti da je ovo tek početak onoga što planiramo napraviti u budućnosti“ – kazala je Valentina nakon završetka revije.

 

Cjelokupna revija bila je najava za predstojeći Sajam vjenčanja u Podstrani koji će se održati 3. i 4. veljače. Upravo iz tog razloga dizajneri su se odlučili predstaviti vjenčanice, ali i večernje haljine, upotpunjene cipelama, torbicama i naočalama.

Na samom početku publika je po prvi put u Hrvatskoj mogla uživati u najavi revije putem videa u 3D rezoluciji, a upravo zbog toga su svi posjetitelji dobili i posebne 3D naočale. Za produkcijski dio bio je zaslužan Marijan Lilić koji je svojim idejama ovaj projekt podigao na višu razinu. Zanimljivost je i to da su manekenke prošetale na povišenoj pisti dužoj od 20 metara što je svrstava u jednu od najdužih ikad napravljenih na modnim manifestacijama.

Link za video: https://we.tl/t-tN0nUry6Ld

Foto: Teo Begović i Zvonimir Ferina

Valentina Đurić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja