Međimurje Press
Zanimljivosti

Cabaret na šanku: „Level“ je podigao ljestvicu zabave na neviđenu razinu u Splitu!

Sinoć je na trećem katu Tc Joker održano premijerno otvaranje Levela, novog prostora za prepuštanje hedonizmu u Splitu, koji nije ni restoran ni noćni klub, već inovativna fuzija dostojna svjetskih metropola.

Posebna značajka Levela je fluidna atmosfera, koja se konstantno mijenja, na trenutke ostavljajući dojam da ste u klubu, dok već u sljedećem trenu degustirate probrane delikatese Pere Savanovića dostojne gala večeri najvišeg renomea. 

Interijer je dizajniran uz decentne detalje koji dolaze do izražaja u intervalima, kako bi prostoru omogućili prilagodljivost različitim režimima, od idealne kulise za poslovni ručak do intimnog prostora za uživanje u glazbeno scenskom programu.

Posebna specifičnost Levela je program kojem su poduzetnici, glumci, sportaši i ostali poznati Splićani sinoć svjedočili. U jednom trenutku večeri, svjetla su se naglo ugasila, a pozornost je u potpunosti zaokupio cabaret – na šanku!

Zavodljiv ples, osvijetljen desecima bijelih svjetala mobitela, bio je doživljaj koji je teško prepričati, a organizatori najavljuju kako se najbolje tek sprema, jer svakog vikenda goste očekuje glazbeno-dramski show do dva ujutro uz bendove, cabaret, dramske izvedbe i probranu gastronomsku ponudu.

Upravo su gosti te njihove individualne želje i potrebe, prvi i posljednji postulat kojim se žele voditi, poručuju iz Levela, naglašavajući kako će ponudu i program konstantno prilagođavati da bi ispunili svaku želju i najzahtjevnijih gostiju.

Radnim danima, Level će biti restoran koji privlači poduzetnike na kavu i brunch, a u kasno poslijepodne oaza za opuštanje s prijateljima uz koktele ili probrane pjenušce.

Odlična lokacija koja omogućava izvršavanje redovitih dnevnih obaveza i dostupnost velikog broja besplatnih parkirališnih mjesta samo su trešnja na šlag zaokružene vizije novog omiljenog mjesta za izlaske u Splitu.

Splićanima preostaje iskoračiti van uobičajenih granica zabave, već večeras od 20 sati, a organizatori obećavaju nezaboravno hedonističko putovanje kojim će ih povesti do samog vrha užitka, jer ”Level” je tu za gosta – prije svega!

Maja Lekšić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja