Međimurje Press
Sport+

Gradonačelnica upriličila prijem za Golden State Warriorse iz Ivanovca

Za učenice i učenike iz ivanovečke škole, zajedno s njihovim trenerom, ravnateljicom, roditeljima te predsjednicima mjesnih odbora Ivanovec i Štefanec, uoči natjecanja, prigodan je prijem upriličila gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Mali košarkaši iz škole u Ivanovcu naporno treniraju, a plasman među četiri najbolje ekipe, kruna je njihovog rada. Svaka ekipa uzela je ime jedne NBA košarkaške momčadi, a oni su se odlučili za Golden State Warriorse. Kako je predstavljajući ekipu rekla Maša Posavec, svi oni su prijatelji, vole košarku, te im nije cilj samo trenirati, već žele i rezultate. Zajedno s trenerom Brunom Kovačićem, opisali su u razgovoru s gradonačelnicom svoj put do Final foura, koji nije bio lagan, već naprotiv. Uspjeli su zahvaljujući uigranosti, željom da se pokažu i dokažu na sportskom terenu, ali i velikoj podršci s tribina koju dobivaju od svojih najvjernijih navijača, roditelja.

Final four održava se ove nedjelje u dvorani Osnovne škole Ivanovec, s početkom u 10 sati.

Osim domaćina, sudjeluju košarkašice i košarkaši iz OŠ „Vladimir Nazor“ iz Pazina, odnosno Chicago Bullsi, OŠ „Vladimir Nazor“ iz Rovinja, koji su uzeli ime Milwaukee Bucksi te OŠ „Mato Lovrak“ iz Zagreba koji nose boje San Antonio Spursa. Ivanovečka ekipa prvu utakmicu igra u 11:15 sati, u 13:15 sati na rasporedu je susret za treće mjesto, dok će u 14:45 sati snage u finalu odmjeriti dvije najbolje ekipe Final Foura.

Pozivamo sve ljubitelje košarke, mještanke i mještane Ivanovca i Štefanca da dođu bodriti Iana Glavinu, Leu Križarić, Luku Ivančića, Saru Tkalčec, Dunju Varga, Emira Oršuša, Mašu Posavec, Davida Frančića, Emu Kodba, Marka Jančeca, Lucasa Smolkoviča, Benjamina Borovića, Tiu Leček, Nikol Pavleković i Mašu Dodlek – ivanovečke Golden State Warriorse!

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja