Međimurje Press
Sport+

Rukometaši Zagreba u Fresh Corneru razveselili obožavatelje i najavili utakmicu s Paris Saint-Germainom

Rukometaši Zagreba družili su se s navijačima i kupcima u Fresh Corneru te najavili nadolazeću utakmicu 13. kola rukometne Machineseeker EHF Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina.

Najbolji hrvatski rukometni klub nada se pobjedi ili barem bodu u susretu s prvakom Francuske, kako bi osigurali plasman u osminu finala najelitnijeg klupskog natjecanja Europe.

Utakmica se igra po rasporedu 29. veljače 2024. u 18:45 sati u Areni Zagreb, a proslavljeni hrvatski rukometaši Jakov Gojun i Ivan Čupić te hrvatski rukometni reprezentativci Zvonimir Srna, Luka Lovre Klarica i Matej Mandić danas su odradili navijačko zagrijavanje, uz podršku generalnog sponzora Fresh Corner.

Poseban gost iznenađenja bio je legendarni Zlatko Horvat koji je stigao na posudbu u RK Zagreb do kraja sezone, a uz rukometaše utakmicu je najavio i trener prve ekipe Andrija Nikolić:

Pred nama je utakmice sezone, prilika da sami sebe, ali i sve naše divne navijače, nagradimo za sve ono što smo dobro napravili ove sezone. Jako sam sretan da nam se pridružio i Zlaja, dugogodišnji kapetan i dijete ovog kluba. Njegova pomoć, iskustvo i znanje biti će nam veliki plus u nastavku sezone. S jednim osvojenim bodom protiv PSG-a u četvrtak ili Kiela tjedan kasnije osigurali bi plasman u osminu finala.“

Kapetan Jakov Gojun nije krio uzbuđenje oko dosad ostvarenih rezultata i nadolazeće utakmice te je izjavio: „Pozvao bih sve naše navijače i ljubitelje rukometa da nas dođu podržati u četvrtak u Areni. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa svijeta, predvođena aktualnim svjetskim prvacima braćom Karabatić i Prandijem. Otkako sam se vratio u klub prije tri godine sanjao sam o prilici da prođemo u eliminacijski dio turnira. Mislim da smo ove sezone pokazali da apsolutno pripadamo vrhu europskog klupskog rukometa. Hvala Fresh Corneru – našem generalnom sponzoru i svim navijačima na njihovoj podršci. Vjerujem i nadam se da ćemo se u četvrtak u Areni svi zajedno veseliti.“

Prekrasan je osjećaj vratiti se u svoj klub. Ovdje sam se rodio, odrastao i ovdje sam oduvijek pripadao. Srce mi je puno što ću imati priliku opet zaigrati za Zagreb i pridružio bih se kapetanu Gojunu te pozvao sve ljubitelje rukometa da nam se pridruže u četvrtak u Areni i da nam budu vjetar u leđa. Njihova podrška nam uvijek puno znači, a protiv Pariza ćemo tu pomoć svakako trebati“ – dodao je Zlatko Horvat.

Nakon službenog dijela događanja, rukometaši su se u Fresh Corneru družili s kupcima, obožavateljima rukometa, koje su razveselili pokloni s autogramima rukometaša i ulaznice za utakmicu RK Zagreb – Paris Saint-Germain. Odličnu atmosferu upotpunili su uvijek svježe pripremljeni Fresh Corner proizvodi, od vrhunske kave do hrskavog hot doga.

O Fresh Corneru

U sklopu gastrousluge Fresh Corner kupci se mogu okrijepiti u ugodnom ambijentu na čak više od 130 maloprodajnih mjesta Ine i Tifona. Na raspolaganju im je vrhunska Fresh Corner kava, na licu mjesta pripremljeni sendviči i nevjerojatno ukusan hot dog, svježi sokovi i salate, svježe pečeni pekarski proizvodi, sladoledi, ali i topla jela. Kako bi ostao prvi izbor i nezaobilazna destinacija za odmor na putovanju, ponuda Fresh Cornera kontinuirano se obogaćuje i razvija za svakog kupca u pokretu.

Provjerite cjelokupnu bogatu ponudu i lokacije Fresh Cornera na freshcorner.hr!

Dijana Karabašić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja