Međimurje Press
Sport+

Tribine sa značajnim ljudima iz svijeta sporta

Studenti 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u suradnji s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Zajednicom sportskih udruga Grada Čakovca, nastavljaju organizaciju tribina s najvećim Međimurskim sportskim legendama, u kojima vode zanimljive razgovore sa značajnim ljudima iz svijeta sporta.

Tribina će se održati 21. studenoga 2023. godine u 19.00 sati u velikoj dvorani Centra održivog razvoja MEV-a. Druga gošća je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza te potpredsjednica organizacije Tennis Europe, iz Čakovca.

Nikolini Babić ovo je drugi mandat na predsjedničkoj poziciji Hrvatskog teniskog saveza. S Hrvatskom teniskom reprezentacijom ostvarila je zapažene rezultate te ispisala povijest Hrvatskog tenisa jer je za vrijeme njenog prvog mandata muška reprezentacija osvojila Davis Cup, igrala još jedno veliko finale Davis Cupa, a na Olimpijskim igrama u Tokiju u finalu su igrala čak dva hrvatska para.

Kristina Sokolić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja