Međimurje Press
Grad Čakovec

Najava događanja uz obilježavanje Dana Grada Čakovca, nedjelja 26.05.2024.

Četvrti je dan obilježavanja ovogodišnjih Dana Grada Čakovca, ujedno i posljednji  dan Festivala jagoda cvijeća i tradicije, koji možete posjetiti od 9 do 19 sati u samom centru Čakovca.

Na  lokaciji  Jezera podno Starog grada u organizaciji Udruge Megiba, nakon jučerašnjeg “3. Euro Kindergarten Cup“ na kojem se  okupilo više od 300 mališana iz 18 vrtića iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije, danas nas (ukoliko to vremenske prilike dozvole) od 13 do 19  čeka  i Čakovec Football Open Cup, malonogometni turnir za djecu nogometnih škola.

Poslijepodne od 15 do 20 sati na rasporedu je šesti po redu humanitarni projekt Pogled na golf.

Lions klub Zrinski Čakovec, kao član Lions distrikta 126, u okviru velike svjetske humanitarne organizacije, koji djeluje u Hrvatskoj već 19 godina, radi u humanitarnom području za potrebite u lokalnoj zajednici, pomažući socijalno ugroženima, Udruzi slijepih i slabovidnih, Udruzi za Down sindrom međimurske županije, Udruzi za autizam Pogled, stradalima od potresa na Banovini itd. Ove godine akcijom  Pogled na golf  prikupljena sredstva od kotizacije za igranje mini golfa uz čakovečke bazene „Marija Ružić“ proslijediti će se Udruzi za autizam Pogled za financiranje rada s autističnom djecom.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju na današnjim događanjima vezanima uz obilježavanje Dana grada Čakovca 2024.

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja