Međimurje Press
Grad Prelog

Ekološka udruga „Hrast“ iz Čukovca, poziva na 1. ribičko natjecanje susjednih ribičkih udruženja u ribolovu s udicom na plovak. Natjecanje će se održati u Čukovcu, na prostoru „Čukovska graba“, u subotu 26. kolovoza, od 15 do 19 sati. Uz domaćina, natjecat će se Športsko ribolovno društvo „Smuđ“ Draškovec, Športsko ribolovno društvo „Glavatica“ Prelog te Športsko ribolovno društvo „Klen“ Sveta Marija. „Pozivamo vas na druženje i radujemo se Vašem dolasku u što većem broju!“, poručuju organizato

Ekološka udruga „Hrast“ iz Čukovca, poziva na 1. ribičko natjecanje susjednih ribičkih udruženja u ribolovu s udicom na plovak. Natjecanje će se održati u Čukovcu, na prostoru „Čukovska graba“, u subotu 26. kolovoza, od 15 do 19 sati.

Uz domaćina, natjecat će se Športsko ribolovno društvo „Smuđ“ Draškovec, Športsko ribolovno društvo „Glavatica“ Prelog te Športsko ribolovno društvo „Klen“ Sveta Marija. „Pozivamo vas na druženje i radujemo se Vašem dolasku u što većem broju!“, poručuju organizatori.

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja