Međimurje Press
Grad Prelog

Predstavljeno originalno priločko pivo, Dravos!

U subotu, 11. studenog, stanovnici Preloga imali su priliku upoznati i kušati originalno priločko pivo, pilsner imena Dravos.

Turistička zajednica Grada Preloga i Grad Prelog, u suradnji sa craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki, predstavila  je prvo priločko pivo Dravos, promocijom na Tržnici Prelog, a nakon toga uslijedio je i happy hour u ugostiteljskim objektima na području Grada Preloga, u čijoj će se ponudi Dravos svakodnevno naći.

Tako se Dravos od subote može pronaći u Prelogu u Caffe baru Art, Caffe baru Forum, Hotelu Panorama, Trattorii Rossa, Gradskoj kavani Lovac, City baru, Marini Prelog, Tree Hill caffe baru te Caffe baru Rok u Draškovcu.

Inicijativa za prvo priločko pivo stigla je suradnjom Međimurskih lepih dečki i Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, čija će ravnateljica Maja Lesinger o imenu Dravos reći sljedeće: „Dravos je personifikacija rijeke Drave, sličan vodenjaku, koju su koristili Rimljani. Kako bi se smirili dravski duhovi, u rijeku su se nekad ulijevali pivo ili vino pa nam se ovaj naziv učinio pogodnim“.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja