Međimurje Press
Vijesti

IN MEMORIAM – U 69. godini preminula Tatjana Dobošić, nekadašnja učiteljica i ravnateljica Osnovne škole Domašinec

Nakon duge i teške bolesti, u subotu 11. veljače, zauvijek nas je napustila Tatjana Dobošić. Kroz 41.godinu rada u Osnovnoj školi Domašinec, radini vijek je provela u Područnoj školi Dekanovec. Također je bila voditeljica PS Dekanovec i ravnateljica Osnovne škole Domašinec. Uvijek dama, uvijek odmjerena, elegantna, toplog srca i dobre duše. Dobri duh Dekanovca, tako ju opisuju kolege, roditelji, njeni učenici i prijatelji. Od drage Tanje oprostit ćemo se 14. veljače na čakovečkom groblju u Mihovljanu u 12:30 sati.

Žena, majka, učiteljica velikog srca i pozitivnog duha.Velika podrška mnogim generacijama napustila nas je jučer. Tatjana Dobošić, učiteljica i prijateljica mnogih generacija. Sjaj njenog prijateljstva često me činio snažnijom nego jesam, jasnijom nego sam uopće mogla posumnjati da mogu toliko.Samo slučajno da znate koliko mi je teško oprostiti se od Vas, bilo bi još teže otići. Noć je bila teška, nemirna, a ujutro me dočekala teška vijest, otišla je tako blizu mene. To je vjerojatno predosjećaj.
Niste bili samo učiteljica mojoj djeci, mom suprugu, već prijateljica, bili ste mi obitelj, uzrok mnogih sretnih dana, smijeha i druženja i tako uzajamno mnogo godina. Nedostajat ćete mi puno.
Zbogom, zapravo do viđenja!
Uvijek ću cijeniti svaku od tih minuta koje smo provele zajedno, svaki onaj smijeh koji smo podijelille svaki od onih razgovora koji smo vodili, ostati će mi kao uzor i sjećanje na posebnu ženu od koje se oprašta njen Dekanovec, njezini đaci koji su ostali njeni prijatelji. Cijelo Međimurje.
Ostat ćeš u mom srcu i srcu mnogih, velika žena.
U svakom ćete slučaju biti ključni dio moje svakodnevice. Prvo sam stalno provodila vrijeme s vama, a sada ćete mi stalno nedostajati.
Pozdravite Carmen i Ines.
Do nekog novog susreta, čuvajte jedno mjesto negdje blizu Vas🖤

Snježana Sabolek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja