Međimurje Press
Najave

“Six years on the road” – moto party 6. – 8. 9. 2024. na čakovečkom sajmištu!

Već tradicionalno početkom rujna čakovečka udruga motorista ujedinjena pod imenom „Pikač Čakovec“ slavi svoj rođendan

Čakovečka motoudruga „Pikač Čakovec“ slavi 6. obljetnicu postojanja. Radi se o godišnjoj manifestaciji za motoriste iz čitave regije. Na partyju će se okupiti motoristi iz svih dijelova Hrvatske i susjednih država – Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Austrije i Njemačke.

Rođendanski party se održava na lokaciji čakovečkoga sajmišta (Sajmišna bb, Čakovec) gdje vas očekuje idilična lokacija usred zelenila, dobra glazba, a cijene jela i pića su bajkerske uz gratis gulaš za bajkere. Za goste iz udaljenijih mjesta osigurano je mjesto za kampiranje. Ulaz je za sve besplatan.

Party će trajati čitav vikend, počevši od popodnevnih sati u petak 6. 9. 2024., dok će se za večernju atmosferu pobrinuti grupe Izgubljeni i Muzičari koji piju. U subotu 7. 9. 2022. zabava počinje već od 16 sati s podjelom besplatnoga gulaša, nakon čega vas pozivamo da sudjelujete na bajkerskim igrama od 18 sati i osvojite neku od vrijednih nagrada koje su pripremili naši vrijedni sponzori. Od 19 sati pa do jutra vruću temperaturu održavat će live svirka sljedećih bendova: Epidemija, Finger fuck i Rockeri.

PROGRAM:

PETAK 6. 9. 2024.

16:00 – doček prvih posjetitelja

19:00 – live svirka:

Izgubljeni

Muzičari koji piju

SUBOTA 7. 9. 2024.

16:00 – GRATIS gulaš za bajkere by Rašo

18:00 – MOTOIGRE

19:00 – live svirka:

Epidemija

Finger fuck

Rockeri

NEDJELJA 8. 9. 2024.

Doručak, kava i ispraćaj gostiju.

Održavanje obljetnice podržala je i ove godine čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini ustupanjem gradskoga sajmišnog prostora. Ovim putem joj zahvaljujemo, kao i direktoru tvrtke Čakom d. o. o. koja upravlja sajmištem, gospodinu Ivici Perhoču na pomoći i susretljivosti!

Pozivamo sve ljubitelje motora da s nama proslave 6. godinu avanture na dva kotača. U zelenoj oazi usred grada čeka vas vikend žestoke glazbe i miris oktana. Dođite i uz zvukove rock “n” rolla prisjetite se istinskih vrijednosti – prijateljstvo, zajedništvo, sloga.

Maša Hrustek Sobočan

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja