Međimurje Press
Policija

Dvije prometne nesreće u Donjem Koncovčaku!

1) U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine oko 8 sati u Čakovcu, na kolniku Vukovarske ulice, 59-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, obilježenom pješačkom prijelazu nije se približavala sigurnosnom brzinom. Zbog toga je vozilom udarila u maloljetnu pješakinju, a koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Ozlijeđena pješakinja naknadno je zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobila lake tjelesne ozljede.

Protiv vozačice pokrenut je prekršajni postupak.

2) U ponedjeljak, 20. rujna 2021. godine u Donjem Koncovčaku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 57-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 45-godišnjak. Uslijed udara osobni automobil je odbačen izvan kolnika, u polje.

Protiv vozača teretnog automobila pokrenut je prekršajni postupak.

Čakovec – krađa iz trgovine

Policijski službenici Policijske uprave međimurske zaprimili su kaznenu prijavu u kojoj se navodi da je u subotu, 18. rujna 2021. godine u Čakovcu, Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj iz trgovine ukrao profesionalni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja