Međimurje Press
Policija

Iz vikendice pored Male Subotice ukradena konjička oprema

Srijeda, 10. veljače 2021. godine

TEŠKA KRAĐA

Iz vikendice ukradena razna konjička oprema

Jučer, 10. veljače 2021. godine tijekom prijepodnevnih i ranih poslijepodnevnih sati u šumskom predjelu zvanom „Steza“, nedaleko Male Subotice, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, vlasništvo 50-godišnjaka. Iz njene unutrašnjosti počinitelj je ukrao akumulator i raznu konjičku opremu. Nakon toga provalnik je iz obližnjeg gospodarskog objekta ukrao razni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Tridesettrogodišnjak osumnjičen za krađu bicikla

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 33-godišnjak s područja općine Selnica, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je u ponedjeljak, 12. listopada prošle godine u ranim poslijepodnevnim satima u Murskom Središću, iz nezaključanog dvorišta obiteljske kuće u Kolodvorskoj ulici, ukrao nezaključani bicikl. Materijalna šteta prema izjavi 24-godišnjeg vlasnika procijenjena je na nešto više od 2.000 kuna.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće ukradeni bicikl oduzeli su od osumnjičenika te ga vratili vlasniku.

Protiv 33-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

IZAZIVANJE PROMETNE NESREĆE U CESTOVNOM PROMETU – DOPUNA INFORMACIJE

Vozačica Mazde (23) osumnjičena za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

Zaprimljenom prijavom ozljeda Županijske bolnice Čakovec razvidno je kako je 52-godišnja putnica iz osobnog automobila u prometnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak, 21. siječnja ove godine nedaleko Oporovca, teško ozlijeđena.

Podsjećamo, 23-godišnja vozačica upravljajući Mazdom, čakovečkih registarskih oznaka, prometnicom uz drenažni kanal akumulacijskog jezera HE Dubrava, brzinu kretanja nije prilagodila osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (kolnik mokar) te vidljivosti (noć) zbog čega je u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem te je u zanošenju automobilom izletjela izvan kolnika. Nakon izlijetanja prednjim dijelom automobila udarila je u smjerokazni stupić, a u nastavku kretanja u panj te potom i u drvo.

Ozlijeđena 52-godišnja putnica iz automobila, vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđena.  

Protiv 23-godišnje vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja