Međimurje Press
Policija

Pod utjecajem alkohola 34-godišnjak neoprezno rukovao pištoljem te ranio sebe i dijete

Pod utjecajem alkohola 34-godišnjak neoprezno rukovao pištoljem te ranio sebe i dijete

Ozlijeđeni su privatnim vozilom prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 34-godišnjak počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, sumnja se kako je u nedjelju, 9. srpnja ove godine oko 19:30 sati u Kuršancu, na dvorištu obiteljske kuće, pod utjecajem alkohola neoprezno rukovao pištoljem uslijed čega je došlo do opaljenja. Zrno ispaljeno iz pištolja prošlo je kroz lijevu šaku osumnjičenog te potom pogodilo dijete koje je pritom zadobilo ustrjelnu ranu desne nadlaktice.

Ozlijeđeni su privatnim vozilom prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok će se njihove ozlijede naknadno okvalificirati.

Ujedno, protiv 34-godišnjeg okrivljenika podnijet će se optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

“Mlada vozačica” pod utjecajem alkohola prouzrokovala nesreću u kojoj su oštećena četiri automobila

U prometnoj nesreći 23-godišnja vozačica zadobila je ozljede te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u čakovečku bolnicu

Noćas, 12. srpnja oko jedan sat poslije ponoći u Strahonincu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su oštećena četiri osobna automobila.

Upravljajući pod utjecajem alkohola (1,93 g/kg) osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Čakovečke ulice, 23-godišnja “mlada vozačica” u blagom zavoju nije se kretala obilježenom prometnom trakom, a koja se proteže uz desni rub kolnika. Zbog opisane situacije automobilom je sišla izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u dva parkirana osobna automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Uslijed siline udara jedan od parkiranih automobila prednjim je dijelom udario u obližnju dvorišnu ogradu, a bočnim dijelom u bočni dio trećeg parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Naposljetku, taj treći parkirani automobil odbačen je unaprijed u dvorišnu ogradu.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena 23-godišnja vozačica prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja