Međimurje Press
Vijesti

USPJEŠNA PROVEDBA PROJEKTA TAJNI KUPAC

Nakon deset mjeseci provedbe projekta „Tajni kupac za zaštitu potrošača u procesu uvođenja eura u RH“, 18. svibnja 2023. godine obavljen je nadzor provedbe projekta od strane predstavnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – resornog ministarstva za zaštitu potrošača i financijskog pokrovitelja projekta.

Nadzor su obavile gospođa Mirela Skočić, voditeljica službe za zaštitu potrošača i gospođa Dubravka Radanović, viša stručna savjetnica. Od strane Društva potrošača Međimurja prisustvovale Sanja Keretić i Martina Srša izvoditeljice projekta.

Društvo potrošača Međimurja provodi projekt u Međimurskoj, Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj te Zagrebačkoj županiji. U navedenim područjima obuhvaćeno je sveukupno 25 prodajnih mjesta te 15 uslužnih mjesta. Prikupljeni i obrađeni podaci objavljeni su na stranici www.euro.dpm.hr.

U sklopu projekta provodi se i telefonsko informiranje potrošača (095/394 33 61). Prikupljeni i obrađeni podaci objavljeni su na stranici www.euro.dpm.hr.

Nadzor se proveo na jednom prodajnom mjestu s liste praćenja i u sjedištu udruge. Nepravilnosti u provedbi nisu uočene, sve aktivnosti se provode sukladno ugovorenom a dokumentacija projekta se uredno vodi.

Projekt se nastavlja provoditi sve do 31.12.2023. te Društvo poziva sve potrošače da im se jave ukoliko imaju bilo kakvo pitanje vezano za uvođenje nove službene valute u RH, isto tako da prijave sve uočene nepravilnosti, ali također i pohvale za uspješan, transparentan rad.

Gordana Lukić
glavna tajnica DPM

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja