Međimurje Press
Županija

Gotovo tisuću međimurskih umirovljenika okupilo se u Gornjem Mihaljevcu na tradicionalnim sportskom susretu

Matica umirovljenika Međimurske županije organizirala je tradicionalni sportski susret za svoje članove, iz svih 26 podružnica koje je čine najmasovnijom asocijacijom u našem kraju. Susreti su, u lijepom okruženju novog sportsko-rekreacijskog centra u Gornjem Mihaljevcu, okupili oko tisuću natjecateljica i natjecatelja koji su vještine odmjerili u belotu, šahu, gađanju koša, bacanju kolutova, te u pikadu i streljaštvu.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec iskoristila je i ovu prigodu da zahvali županu Matiji Posavcu i Županiji na kontinuiranoj podršci zahvaljujući kojoj je i moguće održavati veliki broj aktivnosti i njihovu kvalitetu.

Župan je umirovljenicima poželio sportsku sreću, ali prije svega dan za sjećanje proveden u još jednom lijepo, druženju i prijateljstvu koje obogaćuje svakodnevicu: „Dragi umirovljenici i umirovljenice, dragi prijatelji, svaki put kad vas vidim u ovolikom broju ponosan sam koliko obogaćujete život zajednica radom u svojim podružnicama Matice. Solidarnost je vrijednost koju smo učili od vas te nam je obveza, ali i velika čast pomagati vam u organiziranju vaših aktivnosti“, poručio je župan okupljenim sportašima, kako je predsjednica Lovrec nazvala srčane i uporne natjecatelje.

Umirovljenicima je u Gornji Mihaljevec dobrodošlicu poželio općinski načelnik Goran Lovrec, a natjecatelje je pozdravio i predsjednik Gradskoga vijeća Čakovca Josip Varga i načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja