Međimurje Press
Općine

Prijem za vatrogasne veterane

Općina Mala Subotica prepoznaje dobre sportske rezultate i potiče bavljenje sportom, bilo natjecateljski ili rekreativno. Povodom Dana općine uvijek se dodjeljuju nagrade za zapažene rezultate, ali kada su ti rezultati od posebnog značaja za zajednicu ili pojedinca organizira se ovakav prijem kako bi ih posebno istaknuli, zahvalili i podržali daljnji napredak.

Načelnik Općine Mala Subotica primio je vatrogasne veterane iz Vatrogasne zajednice Općine Mala Subotica povodom osvajanja prvog mjesta na 7. Sportskim susretima vatrogasnih veterana Međimurja gdje je domaćin ovogodišnjih susreta bio DVD Donji Kraljevec, na čijem poligonu u Donjem Kraljevcu je održano natjecanje.

“Čestitam vatrogasnim veteranima koji su pokazali da i u ovim umirovljeničkim danima nisu stali, ostali su aktivni i spremni su nastaviti raditi za dobrobit zajednice, a još k tome postižu odlične rezultate na natjecanjima. Želim im puno sreće i u nastavku, ali i zahvaliti na dosadašnjem doprinosu kroz dugi niz godina. Naša vatrogasna zajednica ne bi bila perjanica vatrogastva u Međimurju bez njihovog doprinosa do sada”. – dodao je načelnik Valentino Škvorc. 

 

Prijem za Simonu Vlašić

/simona.jpg

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja