Međimurje Press
Showtime

Miss Beauty Varaždinske županije i Sjeverozapadne Hrvatske Ema Hranj otputovala u Budvu uz turističku agenciju Potepuh

Budvu obično nazivaju “Montenegro Miami”, “Montenegro Hawaii” i “Mali Dubrovnik”, da spomenemo samo neke nazive. Zemlja bajki, jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, najposjećenija i najpopularnija turistička destinacija u zemlji. Budva je popularna zbog svoje fantastične hrane, prekrasnih plaža, povijesnih znamenitosti, povijesnog centra koji je aktivan tokom noći i odlično je mjesto za posjetiti. Lokalne plaže su popularne svakim danom, a najbolji prikaz noćnog života je Sea Dance festival tijekom ljeta. Povijesno značajna riva u Starom gradu, koju krase kamene zidine iz kojih izvire kristalno čista voda, kao i nenadmašan pogled s Citadele. Muzeji, gradske zidine, vjerske ustanove i Galerija moderne umjetnosti nedvojbeno će vas zanimati i potaknuti na put za Crnu Goru.

Emmi se posebno svidjela Budva i malo je reći da je oduševljena poklonom turističke agencije Potepuh sa sjedištem u Podbrestu na adresi Kalnička ulica 44, 40323 u Podbrestu.

Putovanje u Budvu će mi definitivno ostati u pamćenju kao jedno od najljepših putovanja na kojem sam ikad bila.

Crna gora nudi razne destinacije na kojima smo mogli vidjeti različite kulturne i prirodne ljepote. Posjetila sam grad Cetinje u kojem smo razgledali kulturnu baštinu grada, a nakon toga smo posjetili Nacionalni park Lovćen. Sama Budva nema mnogo kulturnih ljepota ali zato su tu predivne plaže uzduž cijele obale, obližnji otočići koji se mogu posjetiti, ukusna hrana i uzbudljiv noćni život. 

Naravno svega ovoga ne bi bilo bez odlične organizacije agencije Potepuh, te bih se htjela još jednom zahvaliti što su mi omogućili da posjetim Budvu i imam ljeto za pamćenje. – rekla je Ema.

Ivana Radiković

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja