Međimurje Press
Sport+

OPET DOBRE VIJESTI IZ GK MARIJAN ZADRAVEC MACAN

I dok su mnogi još (već) na godišnjem odmoru i pune baterije za nove izazove, za ekipu iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan nema odmora – i dalje se radi punom parom i to ne samo radnim danom već i vikendom. Subota prijepodne uspjela je gotovo u punom sastavu okupiti rukovodstvo kluba i trenere s ciljem obilaska radova u budućoj gimnastičkoj dvorani kod Učiteljskog fakulteta.

Nakon vijesti o betoniranju i pripremi gimnastičke jame iz najtrofejnijeg međimurskog sportskog kolektiva javljaju i o postavljanju novog partera čime, ističu, svi radovi idu prema planu i trebali bi završiti do početka nove školske godine. Parter su postavili sami Macanovci, a taj fizički posao dao je i novi kreativni zamah na obogaćivanju treninga u novoj sezoni. Mladi članovi čakovečke gimnastičke obitelji tako će uz termine u dvije izvrsno uređene gimnastičke dvorane, od rujna uživati u dodatnom besplatnom treningu. Iz kluba poručuju kako će o tom dodatnom terminu sve članove upoznati na vrijeme.

Obilazak radova na  dvorani Učiteljskog fakulteta bila je prilika da se čestita dopredsjedniku klubu Mariu Vukoji na odlasku na njegove pete Olimpijske igre. Naime, na muškom dijelu gimnastičkog natjecanja na igrama XXXIII. Olimpijade naš Čakovčanin bit će na najvišoj mogućoj sudačkoj poziciji. Vukoji, sportskom koordinatoru Hrvatskog gimnastičkog saveza i ujedno predsjedniku Tehničkog odbora muške sportske gimnastike Europske gimnastičke federacije, pripala je čast da u Parizu bude Superior Jury – kontrolor sudaca.

GK Marijan Zadravec Macan

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja