Međimurje Press
Gospodarstvo

Održane su BizzWiz radionice u organizaciji Udruge Žene poduzetnice Međimurja

U petak, 17. studenog uspješno je održan BizzWiz (Business Wizard) 2023. – specijalizirane radionice na području prodaje, psihologije, marketinga i brendiranja u organizaciji Udruge Žene poduzetnice Međimurja.

Radionice su bile namijenjene podršci žena poduzetnica u razvoju njihovih poslovnih vizija, poduzetnicima početnicima, obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, ali i onima koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitog posla.

Stručna ekipa – Tanja Horvat, Tatjana Zoka, Tatjana Pavlic Blažon i poseban gost Filip Šardi, održali su zanimljive i praktične radionice i dali konkretne alate i strategije za osobni i profesionalni razvoj.

Tanja Horvat, edukatorica za prodaju i prodajni coach, podijelila je ključne vještine i strategije za upravljanje poslovanjem. Sudionici su naučili o važnosti poduzetničkog mindseta, provjeri poduzetničke ideje te razvoju ključnih vještina za vođenje uspješnog biznisa.

Tatjana Zoka, magistrica komunikologije i vlasnica obrta I-Storia, fokusirala se na ulogu virtualnog asistenta u vođenju društvenih mreža. Prisutni su dobili uvid u suradnju s virtualnim asistentom te kako optimizirati komunikaciju s publikom i vidljivost putem društvenih medija.

Tatjana Pavlic Blažon, javnobilježnički prisjednik i energetska iscjeliteljica, održala je inspirativnu radionicu o čuvanju i usmjeravanju energije za ostvarivanje ciljeva te dala korisne savjete o održavanju ravnoteže između obiteljskog i poslovnog života i o povećanju osobne energije.

Poseban gost, Filip Šardi ‘Lansiraj’, podijelio je svoju bogatu ekspertizu o kreiranju neodoljivih ponuda i 3P metodologiju za pretvaranje “običnog” sata coachinga ili online programa u neodoljivu ponudu koju mogu primijeniti svi poduzetnici.

Nakon završetka radionica, organizirana je tombola s vrijednim poklonima koja je dodatno obogatila večer: 

Poklon za izradu web stranice Grid Media

Knjiga ‘Malena u potrazi za Vjerom’ Tatjana Pavlic Blažon 

Mjesečna članarina u Studio Hara

Online video program ‘Nauči prodaju i marketing i postani ekspert u svojoj djelatnosti’ Tanja Horvat i Tatjana Zoka

Online program Ponuda koja prodaje – Lansiraj by Filip Šardi

Svi sudionici su uživali u neformalnom druženju i kapljici dobrog vina čiji su sponzor Vina Horvat, kao i networkingu što je bila prilika da razmjene iskustva, uspostave nova poznanstva te prošire svoju mrežu poslovnih kontakata.

Cilj Udruge Žene poduzetnice Međimurja je podržati cjeloživotno učenje i pružiti priliku za kontinuirano usavršavanje, a ovim putem zahvaljuju svim predavačima i sudionicima.

Foto: Voge Arts

Tatjana Zoka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja