Međimurje Press
Grad Prelog

Dogradnja sustava odvodnje na području Prelog jugoistok

OBAVIJEST MEĐIMURSKIH VODA

Obavještavamo Vas da će Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda Grada Preloga – Dogradnja sustava odvodnje na području Prelog jugoistok i kao isporučitelj vodnih usluga za područje Grada Preloga, započeti postupak za priključenje objekata na javni sustav odvodnje otpadnih voda u dijelu Vašeg grada, u skladu s Općim uvjetima isporuke vodnih usluga. 

Od utorka 12.03.2024. godine u Vašem gradu predstavnici Međimurskih voda d.o.o. obilaskom domaćinstva i uz Vašu suradnju prikupljat će potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka za vaš objekat, a za potrebe sklapanja ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje.

Predmet obilaska su domaćinstva čije se nekretnine nalaze u ulicama Vladimira Nazora, Stjepana Radića, Dragutina Domjanića i Jug I.

Kada sa predstavnikom Međimurskih voda dogovorite položaj budućeg priključka na javni sustav odvodnje i dostavite potrebne podatke: kopiju katastarskog plana, kopiju građevinske dozvole (ili izvatka iz gruntovnice) za nekretninu, (a za određene korisnike gdje postoje usklađeni podaci iz katastra i gruntovnice, Međimurske vode d.o.o. su već pribavile potrebnu dokumentaciju), pozivamo Vas na sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju dana 22.04.2024. (ponedjeljak) u prostorijama vijećnice grada Preloga, Glavna 35, u razdoblju od 12,00-18,00 sati.

Za sklapanje ugovora potrebna je osobna iskaznica i OIB vlasnika nekretnine odnosno budućeg korisnika javne kanalizacije.

Grafički+prikaz+dijela+područja+grada+Preloga+koje+je+predmet+obilaska+i+izrade+skica+budućeg+priključka

(MEĐIMURSKE VODE)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja