Međimurje Press
Vijesti

Čakovečka družina “Pozoj” Odreda izviđača SIRIUS upisuje nove članove!

Pozivaju se se svi zainteresirani učenici od 3.-8. razreda osnovnih škola na području Čakovec, da dođu na upis u izviđaču (skautsku) organizaciju u petak 17.09.2020. u 19:15 sati u izviđačkim prostorijama Aleksandra Schulteissa 19 , ulaz iz :Ul. Josipa Kozarca, prostorija 28 , gdje će zainteresiranima biti demonstriran izviđački program i aktivnosti., roditeljski sastanak te dogovori za buduće aktivnosti (tjedne sastanke, izlete, i dr.). Više o izviđačkoj organizaciji i našoj udruzi možete saznati na slijedećem linku: http://oi-sirius.hr/?page_id=218  , našim FB i web stranicama (www.oi-sirius.hr) te web stranicama našeg Saveza izviđača Hrvatske, www.scouts.hr

Predprijave za upis u Odred izviđača “SIRIUS” možete napraviti slanjem e-maila na adresu upisi@oi-sirius.hr  sa osnovnim podacima o budućem članu (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred). Također ako niste u mogućnosti doći na prvi sastanak u petak pošaljite predprijavu pa ćemo možda moći dogovoriti i neki dodatni termin.

Odred izviđača SIRIUS djeluje kroz tri družine, od čega su dvije u Varaždinu a treća, Pozoj iz Čakovca ove godine bilježi 6 godina uspješnog djelovanja.

Iza nas su mnogi sastanci, jednodnevni i višednevni izleti, zimovanja i logorovanja u kojima su generacije izviđača kroz igru ali i ozbiljne zadatke, provodeći noći u šatorima šumskog logora ili pod vedrim nebom, savladavali izviđački program te stasali u ozbiljne i sposobne ljude, a neki od njih preuzeli su vodeće uloge u Družini i Odredu.

Pridruži nam se i ti! Budi dio beskrajne priče i avantura koje ćeš pamtiti cijeli život, te steći doživotna prijateljstva diljem Hrvatske i šire.

Vidimo se u petak!

Više informacija u vezi upisa možete dobiti od Starješine družine (Roko):
– tel: 098 / 983 03 82
– mail:  upisi@oi-sirius.hr

(rr)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja