Međimurje Press
Najave

15. Dani međunarodne suradnje na Fakultetu organizacije i informatike

Dani  međunarodne suradnje ‘FOI International Days’, na Fakultetu organizacije i informatike održat će se od 10. do 12. svibnja. Radi se o drugom najvećem međunarodnom događanju na Fakultetu, kojim ćemo ove godine ujedno obilježiti i 15 godina sustavne i organizirane podrške internacionalizaciji Fakulteta.

Otvorenje Dana međunarodne suradnje bit će upriličeno u četvrtak, 11. svibnja 2023. s početkom u 10:00 sati u dvorani 1 na FOI-ju (Pavlinska 2, Varaždin). Izjave za medije bit će 15 minuta prije samog početka, dakle u 09:45 sati ispred dvorane 1.

Cilj Dana međunarodne suradnje jest umrežavanje te razmjena iskustava i ideja vezanih uz međunarodnu suradnju i internacionalizaciju, kao i promoviranje međunarodnih aktivnosti Fakulteta organizacije i informatike te partnerskih inozemnih sveučilišta. Tijekom tih nekoliko dana ugošćujemo inozemne goste s partnerskih institucija, organiziramo pozvana predavanja i panel diskusije, radionice i događanja za studente, kao i sastanke o suradnji te neformalna druženja s ciljem umrežavanja. Ove godine ugostit ćemo rekordan broj stranih gostiju, nastavnika i osoblja zaduženih za međunarodnu suradnju te studenata, s 10-ak inozemnih institucija, a za sve njih pripremljen je bogat program s oko 15 događanja.

Glavni organizator događaja je Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja.

DMS_program_final

PR FOI

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja