Međimurje Press
Najave

Hit predstava za smijeh do suza! Asim i Miro Čabraja napokon donose hit predstavu u Čakovec

Nakon što su nasmijali publiku diljem Hrvatske, Miro Čabraja i Asim Ugljen dolaze u Čakovec s urnebesnom komedijom “Baka ima dečka?!”. Ova hit predstava, koja je već osvojila srca gledatelja u diljem regije, bit će izvedena 18. rujna 2024. u Centru za kulturu Čakovec.

Komedija “Baka ima dečka?!” donosi spoj humora, satire i necenzurirane zabave, dok istražuje granice smijeha i ozbiljnosti. Glavni lik, prevarant Toma, kojeg briljantno utjelovljuje Asim Ugljen, prvi je hrvatski žigolo koji se našao u nizu komičnih situacija s gospođama u zrelim godinama. Publiku će nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o životu, ljubavi i prevari.

Predstava “Baka ima dečka?!” nije samo kazališni hit, već i društveni fenomen, koji svojim duhovitim prikazom zrele ljubavi i peripetija u zrelim godinama osvaja publiku svih generacija. Ulogu Tome igra popularni Asim Ugljen, poznat po mnogim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama, koji u ovoj predstavi donosi potpuno novu dimenziju svog glumačkog talenta.

Izvedba u Čakovcu održat će se 18. rujna 2024. godine, a više o ovoj vijesti možete potražiti ovdje.

Ivan Marković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja