Međimurje Press
Najave

Novi projekt – „Četiri ubojice u prometu“

Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije u svom radu predviđa niz preventivnih aktivnosti od kojih je i novi projekt „Četiri ubojice u prometu“ u koji su uključeni učenici Graditeljske škole Čakovec i Policijska uprava međimurska.

S obzirom da se najviše prometnih nesreća događa zbog nepropisne i neprilagođene brzine kretanja vozila, upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, korištenja mobitela u tijekom vožnje, dok najteža stradavanja nastaju zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, projekt obuhvaća upravo ove četiri teme.

Učenici su na zadane teme izradili video sadržaje te tiskane materijale (bannere, plakate, mape, letke, blokove i dr.). Spomenuti će se materijali koristiti i distribuirati na javno dostupnim mjestima diljem Međimurske županije.

Sutra (utorak), 23. svibnja s početkom u 13:15 sati u holu dvorane Graditeljske škole Čakovec,  Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije održat će Sjednicu, na kojoj će predstaviti navedeni projekt i nagraditi učenike izabranih radova te sve učenike koji su sudjelovali u izradi materijala.

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja