Međimurje Press
Najave

Ove subote Kristina Gita Kavran održava “Krug povezanosti”, “Sretan svijet” i “Konstelacije”

Kristina Gita Kavran, diplomirana životna i socijalna savjetnica, nastavlja s provođenjem terapijsko-zabavnih te relaksirajućih programa i radionica za djecu i odrasle.

U subotu, 13. svibnja, u Zgradi Scheier Čakovec, na adresi Ul. Matice hrvatske 2,  održat će autorski program “Krug povezanosti” za trudnice i njihove životne partnere ili bliske osobe, djecu i roditelje, a uz to održava i “Konstelacije” za odrasle, kao i terapijsko-zabavni program za djecu “Sretan svijet”.

Zašto prisustvovati u “Krugu povezanosti”?

“Krug povezanosti” autorski je program Kristine Gite Kavran, MSc psihosocijalnog savjetovanja koji je namijenjen za trudnice ili roditelje i djecu od u rasponu od 0 do 11 godina. U subotu, 13. svibnja program započinje u 9 sati, a traje do sat vremena.

Program za trudnice radi na postavljanju čvrstih temelja za nadolazeće dijete, povezuje i učvršćuje odnos između budućih roditelja te radi na jačanju njihovog emocionalnog, psihičkog i fizičkog kapaciteta, stvaranju sigurne luke pune ljubavi i mira za bebu.

– Iako se preporuča da je sa sudionicom partner, može prisustvovati i majka trudne žene i majka partnera. U slučaju da to nije moguće, može sudjelovati ženska osoba u koju sudionica ima povjerenja i osjeća se s njom ugodno – poručuje autorica i voditeljica programa Kristina Gita Kavran.

U dijelu programa za mlađu djecu naglasak je na razvijanju osjetila, smanjivanju utjecaja stresa, razvoju fine i grube motorike, jačanju i poticanju mentalnog, intelektualnog i emocionalnog razvoja, dok se uz navedeno sa starijom djecom radi i na povećanju fokusiranja i koncentracije te razumijevanju osjećaja i potreba.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

Terapijsko-zabavni program “Sretan svijet”

“Sretan svijet” jedinstveni je i također autorski program, koji se inače može provoditi individualno i u grupi, a skrojen je prema svim dosadašnjim iskustvima i potrebama djece u radu, koji Kristina provodi više od 10 godina.

Cilj ovog programa je poticati razvoj samostalnog, odgovornog, kreativnog i sretnog djeteta, razvijanje vještina za lakše nošenje sa životnim izazovima. Osmišljen je s namjerom poticanja rasta i razvoja te utjecanja na jačanje mentalnih sposobnosti, emocionalne inteligencije, socijalnih i emocionalnih vještina.

Trenutačno je oformljena manja grupa djece od 4 do 11 godina, obitelj koja je uvijek spremna primiti nove članove.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

Što je i zašto se koristi program “Konstelacije”?

 Konstelacija je terapeutska metoda osmišljena kako bi pružila uvid u srž problema u kojima se svi nađemo i na neuobičajen i intuitivan način vrlo brzo sami dolazimo do rješenja i odgovora koji nas muče. Svatko od nas nosi u sebi sve što mu je potrebno da pronađe rješenje za svaki problem.

Neke od najčešćih tema koje se postavljaju u konstelacijama su partnerski odnosi, osobni, zdravstveni  i poslovni problemi, mijenjanje obrazaca ponašanja, rješavanje konflikata…

Program će se također održati u subotu, 13. svibnja s početkom u 16 sati, a trajanje nije striktno određeno već će se održati po dogovoru odnosno do kad će grupa imati volje, želje i snage.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja