Međimurje Press
Najave

Sobočan poziva na akciju pošumljavanja i prigodan program u Knezovcu

Nakon svečanog obilježavanja početka akcije pošumljavanja u naselju Knezovec koje je održano u proljeće ove godine, Sobočan u petak, 15. rujna od 16 sati, organizira u Knezovcu prigodnu sadnju te druženje za sve zainteresirane građane, s posebnim programom za najmlađe.

Uz sadnice koje ćete moći sami zasaditi, Sobočan je pripremio i mnoštvo zabave, ali i edukativnog sadržaja te iznenađenja. Za djecu su pripremljene radionice izrade kućica za ptice i hotela za kukce u suradnji s udrugom Međimurska priroda, dok je, s ciljem podizanja svijesti o brizi za okoliš, organizirana i akcija prikupljanja starog tekstila zajedno s udrugom Humana nova. Za veselu i raspjevanu atmosferu pobrinut će se Zsa Zsa i Mia Sobočan.

„Akcija pošumljavanja u Knezovcu dio je naše društveno odgovorne kampanje Posadi, dom sagradi. Ona ujedno prati našu zelenu strategiju poslovanja koju kontinuirano provodimo od 2016. godine. Tako ćemo za svaku od više od 8000 trgovina koju smo uredili i opremili diljem svijeta, zasaditi po jedno drvo baš u našoj Međimurskoj županiji kako bismo se odužili prirodi za resurse koje nam daje. Pozivam sve Međimurce da nam se pridruže ovog petka na prigodnoj akciji sadnje. Obećavamo puno zabave i ugodno popodne u prirodi“, ističe Pece Acev, direktor marketinga Sobočana.

Besplatan prijevoz za sve zainteresirane

Kako bi što više građana moglo uživati u prigodnom programu, Sobočan je organizirao i besplatan prijevoz do Knezovca i povratak za sve zainteresirane.  Jedan će autobus stalno voziti od tvornice Sobočan u Murskom Središću do Knezovca. Prvi polazak je u 15,30 sati, drugi u 16,15 sati te će se nastaviti tijekom trajanja događanja.

Dodatno, dva autobusa će do Knezovca voziti i s Autobusnog kolodvor u Čakovcu, s prvim polaskom u 16,15.

Martina Prenkaj

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja